Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Auto ramt benzinepomp in Kaatsheuvel, bestuurder uit Gilze (37) onder invloed van cocaïne aangehouden
KAATSHEUVEL - Een 37-jarige automobilist uit Gilze heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto een benzinepomp uit de grond geramd. Dat gebeurde bij een tankstation aan de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel. De Gilzenaar reed onder invloed van cocaïne en werd aangehouden.

Annemarije Koeman 17 dec. 2022 Laatste update: 11:25
Rond 00.45 uur ging het mis bij het tankstation. De auto reed eerst tegen de pomp en ramde daarna de gevel van de tankshop. Daar kwam de auto tot stilstand. Vermoedelijk reed hij met een veel te hoge snelheid.

Lichtgewond
De politie, een ambulance en de brandweer kwamen vlak na de botsing naar het tankstation. Ondanks de harde klap raakte de bestuurder slechts lichtgewond. Hij wilde niet voor controle naar het ziekenhuis en werd daarom meegenomen naar het politiebureau.

Door de harde klap raakten de pomp en de auto flink beschadigd. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen de auto weg te halen. Waardoor de auto tegen de pomp reed, is niet bekend. De politie doet verder onderzoek, bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen.

Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok