001  


 

 

Brand in meterkast zorgt voor flinke rookontwikkeling
Bij een brand in een meterkast van een studentenwooncomplex aan de Professor Rogierhof onstond vanmorgen een flinke rookontwikkeling. De brand, die beperkt bleef tot de meterkast, was door de brandweer snel onder controle. Door de rookontwikkeling werd een bewoonster van een van de woningen door de ambulancedienst onderzocht. Door de brand had zowel het complex (3 woonlagen) als het woonblok achter het complex geen stroomvoorziening.
De hulpdiensten spoedden zich naar de Prof. Rogierhof na een ontvangen melding van een brand in een appartement. Ter plaatste bleek de brand te woedden in een meterkast in de hal van een studentenwooncomplex. De brand zorgde voor een flinke rookontwikkeling. De politie en brandweer controleerden de woningen in het wooncomplex. Eén bewoonster die aanwezig was werd door het ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht. Door de brand kwam zowel het complex als een achter gelegen woonblok zonder stroomvoorziening te zitten. Opvang voor eventuele bewoners van het wooncomplex was niet nodig. Salvage werd in kennis gesteld.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok