Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 05 15 7128 Waalwijk N261 ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Auto op zijn kop op Midden-Brabantweg in Waalwijk, zoveelste ongeluk
WAALWIJK - Opnieuw is er vrijdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd op de kruising bij Piet Klerkx op de Midden-Brabantweg. Twee busjes botsten met een auto. De auto belandde op zijn kop op de rijbaan. Bij het ongeluk zijn twee mensen gewond geraakt. Ze hoefden uiteindelijk niet naar het ziekenhuis, maar zijn ter plekke behandeld.
De weg is tussen Kaatsheuvel en Waalwijk dicht. Er staat een flinke file.

Veel ongelukken
Er gebeuren de laatste tijd vaker ongelukken op de kruising bij Piet Klerkx op de Midden-Brabantweg. Zo botsten een week geleden twee busjes tegen elkaar. Daarbij viel een gewonde.

Tijdelijke kruising N261 in Waalwijk dicht na vier ongelukken in twee weken
WAALWIJK - De tijdelijke kruising bij de N261 en de Professor Lorentzweg in Waalwijk gaat gedeeltelijk dicht. Dat meldt het Brabants Dagblad. BAM en de Waalwijkse politiek hebben dit vrijdag besloten nadat er in twee weken tijd vier ongelukken zijn gebeurd op de kruising. Een omleidingsroute wordt dit weekend bekendgemaakt.
Ook vrijdagmiddag ging het mis. Er gebeurde een ernstig ongeluk op de kruising bij Piet Klerkx op de Midden-Brabantweg. Twee busjes botsten met een auto. De auto belandde op zijn kop op de rijbaan. Bij het ongeluk zijn twee mensen gewond geraakt.

Een woordvoerster laat aan het BD weten dat maatregelen om het verkeer te wijzen op de tijdelijke kruising niet hebben geholpen. Verkeer dat vanaf de meubelboulevard de N261 in de richting van Tilburg op wil, kan de komende tijd dus niet van de kruising gebruikmaken.

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok