Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 11 13 9402 Kaatsheuvel Hoofdstr grote brandFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Fabriekshal met auto's deels ingestort bij grote uitslaande brand Kaatsheuvel
KAATSHEUVEL 10-11-2015 - Aan de Hoofdstraat in het centrum van Kaatsheuvel is vrijdagmiddag een grote brand uitgebroken in een leegstaande fabriekshal. Een deel van het gebouw is daarbij ingestort. In het pand stonden onder meer zes auto's.
Bij de brand kwam eerst vooral veel rook vrij. Daarna sloegen de vlammen uit het dak. De plaatselijke brandweer had de handen vol aan het bestrijden van het vuur. Ook korpsen uit andere plaatsen zijn opgeroepen.

Er waren ongeveer vijftig brandweermensen aanwezig. Tot de massale inzet was besloten omdat het vuur lastig te bereiken was. Om halfacht werd het sein brand meester gegeven. Er wordt nageblust en later wordt met een kraan puin verwijderd zodat ook daaronder nageblust kan worden. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Veel indruk
De vuurzee maakte veel indruk op toegestroomde toeschouwers. "De vlammen kwamen boven het dak uit. Het is lang geleden dat we in Kaatsheuvel zo'n grote brand hebben gehad", zo klonk het.
In de hal stonden volgens de politie zes auto's en banken uit auto's. Volgens meerdere omstanders zijn het spullen van Mitsubishidealer Eric de Kort. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen, zo meldt een woordvoerster van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Wel is er een brandweerman lichtgewond geraakt. Hij zou iets op zijn hoofd hebben gekregen.

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok