001  


 

 

De A2 bij Den Bosch is dinsdagochtend in beide rijrichtingen afgesloten geweest door twee ongevallen op de Maasbrug. Rond half vijf raakte een vrachtwagen op de brug in de richting van Utrecht in een slip.
Het ging dinsdagochtend allemaal te snel om echt te schrikken. Voor hij het in de gaten had hing Marti Lamers, directeur van bloemengroothandel Lamers, met zijn vrachtwagen over de reling van de Maasbrug bij Den Bosch.
"Ik reed gewoon rechtdoor toen ik uit het niets in de slip raakte. Eerst botste ik op de linkervangrail en schoot vervolgens over de vangrail rechts. Ze hebben me uiteindelijk met een hoogwerker uit de cabine moeten redden. Het was wel even spannend. Ik dacht als de cabine nu afbreekt ben ik er geweest."
Tijd om lang bij zijn hachelijke avontuur stil te staan heeft Lamers niet. Een paar uur na het ongeluk is hij dan ook gewoon weer aan het werk bij zijn kantoor in Son en Breugel. "Er moet een hoop geregeld worden. Het is onze enige vrachtwagen dus we zitten nu even zonder. We worden tijdelijk door collega's uit de brand geholpen maar er moet natuurlijk snel een definitieve oplossing komen. De vrachtwagen van het ongeluk is denk ik niet meer te redden dus er zal een nieuwe moeten komen."
Aan de andere zijde van de Maasbrug op de A2, in de richting van Utrecht, raakte een vrachtwagen de vangrail. De truck raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsdienst verwijderd.
( bron Brabants Dagblad )

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok