2010-11-27 7217 Waalwijk Antoiusstraat  


 

 

Politie onderzoekt gewapende overval op pizzabedrijf in Waalwijk
De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval zaterdagmiddag op een pizzabezorg- en afhaalbedrijf aan de St. Antoniusstraat.
Een blanke man, circa 20-22 jaar, liep kort voor 17.30 uur via de voordeur het pand binnen en bedreigde personeel en klanten met een vuurwapen. Daarbij is ook een schot in de lucht gelost; niemand raakte gewond. De man liep vervolgens met de bedrijfsleider naar het kantoor, maar de kluis kon vanwege een tijdsvertrager niet direct geopend worden. Vervolgens eiste de overvaller diverse portemonnees van medewerkers en klanten. Met een onbekend geldbedrag ging hij er vandoor, op welke manier en in welke richting is onbekend.

De man was gekleed in een zwarte jas en een vaal kleurige spijkerbroek. Hij droeg een donkere helm met een lichtblauwe bivakmuts. De politie verspreidde direct na de overval een SMS-Alert met het verzoek aan getuigen zich te melden.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok