Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 05 20 7277 Tilburg Sweelincklaan drugs afval busFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

 Technische Recherche onderzoekt inhoud bestelbus van verdwenen bestuurder in Tilburg

TILBURG - In de bestelbus die woensdagnacht is achtergelaten op de parkeerplaats aan de Sweelincklaan in Tilburg is vermoedelijk drugsafval gevonden. Donderdag onderzoeken specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) en de technische recherche het busje en zijn inhoud.
De bus is in beslag genomen. De bestuurder vluchtte in de richting van het park en is nog niet gevonden. In het busje stonden jerrycans met chemische stoffen en labapparatuur, waaronder glazen bollen.

Zware bus op de weg
De zaak kwam aan het rollen toen agenten een grijze VW-bus zagen rijden waarvan zij vonden dat die er zwaar beladen uitzag. De agenten draaiden om, omdat zij de bus wilden controleren.

Toen bleek dat de niet-afgesloten bus inmiddels bij een flatgebouw geparkeerd stond. Er werd vergeefs gezocht naar de bestuurder. De brandweer kwam ter plaatse, waarna de auto weggetakeld werd. Inmiddels is duidelijk dat de bus niet gesignaleerd staat als gestolen.

 

 

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok