2011-07-13 1249 Sprang Capelle Nederveenweg


 

 

Brand in garagebedrijf Sprang-Capelle
SPRANG-CAPELLE: In een garagebedrijf aan de Nederveenseweg ontstond woensdagavond 13 juli 2011 brand. Rond 21.20 uur was een bestelbus in de werkplaats in brand geraakt.
Het voertuig stond in het pand nog bovenop de brug. Toen de brand uitbrak was er niemand in de garage. De dochter (27) des huizes was in de aangrenzende woning en ontdekte de brand. Samen met een voorbijganger (40) startte ze met de bluswerkzaamheden. Ze ademden daarbij allebei de nodige rook in. De ambulancedienst heeft hen beiden ter plaatse onderzocht. Geen van de twee hoefde mee naar het ziekenhuis. De brandweer was er snel en kon uitbreiding van het vuur voorkomen. De bewuste bestelbus is deels uitgebrand, verder was er sprake van veel roet, rook- en ook waterschade. Voor de gedupeerden is Stichting Salvage ingeschakeld. Salvage treedt op namens de gezamenlijke brandverzekeraars en verzorgt de eerst opvang van betrokken en neemt schadebeperkende maatregelen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok