001  


 

Tilburger (36) raakt zwaar gewond bij ongeval
Een 36-jarige man uit Tilburg raakte woensdagmiddag levensgevaarlijk gewond bij een eenzijdig verkeersongeval in zijn woonplaats. Het ongeluk gebeurde rond 15.10 uur op de Zevenheuvelweg.Hij reed op zijn scooter en botste op een zogenaamde 'varkensrug' (wit afgerond betonblok, ter geleiding afscherming, markering van het verkeer). Het slachtoffer werd gelanceerde en kwam op het wegdek terecht, waarbij zijn helm van zijn hoofd raakte. De man liep daardoor zwaar hoofdletsel op. Ook was er vermoedelijk sprake van inwendig letsel in de buikholte. Dit was voor het ambulancepersoneel reden om de komst van de traumahelikopter niet af te wachten. De man werd met grote spoed naar het ziekenhuis overgebracht.
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en de beschadigde scooter en helm. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok