001


 

 

Verkeersongeval met dodelijk afloop in Oosteind

Donderdagnacht is een 18-jarige jongeman uit Oosteind in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een eenzijdig verkeersongeval dat gisteravond omstreeks 23.15 uur plaatsvond op de Provincialeweg. Het slachtoffer was de bestuurder van de auto, naast hem zat een 21-jarige man uit Oosteind.
De bestuurder reed met zijn auto over de Provincialeweg. Hij kwam vanuit de richting van 's Gravenmoer. Hij heeft zijn voertuig door nog onbekende oorzaak niet onder controle kunnen houden en is daarmee tegen een boom gebotst. Kennelijk is de auto daarna 360 graden gedraaid en heeft een lantaarnpaal geraakt. De bestuurder was er ter plaatse al slecht aan toe. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Breda gebracht, daar kon men echter niets meer voor hem doen. Hij is in het ziekenhuis omstreeks 01.30 uur overleden. De bijrijder werd eveneens met een ambulance vervoerd maar dan naar het ziekenhuis in Tilburg. Hij kreeg een mitella om een arm en mocht weer naar huis. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok