Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2018 01 04 5787 Waalwijk Hertog Janstr vrachtauto vastFoto's: FPMB Erik Haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

En dat is tien... Weer een vrachtwagen vast onder berucht viaduct Waalwijk
WAALWIJK - De extra verkeersborden om vrachtwagenchauffeurs te waarschuwen voor het lage viaduct in Waalwijk, werken niet voor iedereen even goed. Donderdagavond kwam er weer een vrachtwagen vast te zitten onder het viaduct in de Hertog Janstraat. Dat is zeker al negen keer eerder gebeurd.
De gemeente en Rijkswaterstaat zitten flink met het viaduct van slechts 3,6 meter hoog in hun maag. Meerdere borden geven de hoogte aan. En ook hangt er een ketting voor het viaduct die de vrachtauto raakt als die te hoog is. Blijkbaar is dat allemaal niet genoeg.

Daarom werden twee weken geleden nog meer waarschuwingsborden geplaatst. Maar ook dat kan de problemen niet voorkomen, zo werd een week er voor al duidelijk toen een vrachtwagen zich klem reed. En nu is het dus opnieuw raak.

Banden leeglopen
Nadat de vrachtwagen vast was komen te zitten, probeerde de chauffeur hem weer los te krijgen door de banden leeg te laten lopen. Maar, dat werkte niet. Een takelwagen moest eraan te pas komen. De weg werd tijdelijk afgezet.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok