2012-01-12 4537 Waalwijk van Lovenlaan  


 

 

Bejaarde vrouw dodelijk verongelukt in Waalwijk
Waalwijk, 12-01-2012 - Een bejaarde vrouw kwam donderdagavond 12 januari 2012 om het leven bij een ernstig verkeersongeval in Waalwijk. De politie is op dit moment bezig met het vaststellen van haar identiteit en het onderzoek naar de exacte toedracht van het trieste ongeval.
De bejaarde vrouw kwam met haar rollator rond 17.40 uur in botsing met een automobilist op de Van Lovenlaan. Het ongeluk gebeurde op het wegvak gelegen tussen de kruising Burgemeester de Goeylaan en de Talmastraat binnen de bebouwde kom van Waalwijk. De automobilist reed in een bestelauto.
Een omstander startte direct met de reanimatie van het slachtoffer. De levensreddende handelingen werden overgenomen door de gewaarschuwde agenten. Die hulp mocht echter niet baten. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Een medisch traumateam was met de Life-Liner (trauma helikopter) onderweg, maar heeft de landing niet meer ingezet. Er waren geen getuigen van het ongeval. Ook een buurtonderzoek leidde niet tot meer duidelijkheid over de toedracht van het ongeluk. De betrokken automobilist werd gearresteerd en in het politiebureau opgevangen en verhoord.
De kruising werd afgesloten zodat verkeersongevalsanalisten de plaats van het ongeval konden onderzoeken en sporen veilig te stellen. Ook werden er foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde bestelauto en rollator. Aan de hand van deze feiten, de verklaringen van eventuele getuigen en de betrokkenen automobilist probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.
De identiteit van het overleden slachtoffer is op dit moment nog niet formeel vastgesteld. Na de identificatie worden eerst de nabestaanden van de overleden vrouw op de hoogte gesteld. Naar verwachting volgt vrijdagochtend 13 januari aanvullende berichtgeving.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok