Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 08 20 2978 Sprang Capelle N261 ongeval auto motorFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Dagje Efteling kan toch doorgaan, ondanks ongeluk en kapotte auto
SPRANG-CAPELLE - "Ik kom er toch langs, dus rijd maar met mij mee." Fotograaf Erik Haverhals hoefde niet lang na te denken toen hij zag dat het dagje Efteling voor een gestrande familie in het water dreigde te vallen. Ze waren betrokken bij een ongeluk op de Midden- Brabantweg bij Sprang-Capelle, waarbij hun auto total loss raakte en ze dus niet verder konden rijden.
Rond tien uur reed een motorrijder achterop hun auto. Hij raakte hierbij gewond. "De man en twee vrouwen in de auto raakten niet gewond, maar ze waren natuurlijk wel flink geschrokken", vertelt Erik, die vlak na het ongeluk met zijn camera aanwezig was om de schade op te nemen.

Hun auto kon niet meer verder en moest door een takelbedrijf worden weggesleept. "Het takelbedrijf kon maximaal twee mensen meenemen. Dus dat was geen optie", vertelt Erik. In totaal reden er vijf auto's van de familie mee, maar ook die zaten helemaal vol met andere familieleden en kinderen.

'Taxi bellen was onhandig'
"Ik besloot ze een lift aan te bieden", vertelt Erik. "Want ze hadden wel een taxi kunnen bellen, maar die moest dan toch achter aansluiten in de door het ongeluk ontstane file. Dat leek mij ook niet handig."

Dus kon de familie bij Erik instappen. "Daar waren ze blij mee. En voor mij was het echt maar een kleine moeite."

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok