2014-01-25 0030 Kaatsheuvel Hilsestr dode manFoto: Monique Hommel


Beelden FPMB - Erik Haverhals
 

Politie stelt onderzoek in na overlijden man
Kaatsheuvel - De politie stelt een onderzoek in na het overlijden van een (vermoedelijk Poolse) man in Kaatsheuvel. Het slachtoffer overleed aan een slagaderlijke bloeding aan zijn been. Zijn identiteit is op dit moment nog niet vastgesteld.

Gewond
Politie en ambulancedienst werden zaterdagavond 25 januari 2014 om 23.10 uur gewaarschuwd vanwege een gewonde man in de Hilsestraat in Kaatsheuvel. Bij het bewuste huis was op de eerste verdieping een ruit gesneuveld. Aan de gevel en op het boeiboord van de carport waren bloedsporen te zien. Het slachtoffer was ernstig gewond aan zijn been, waarbij sprake was van een slagaderlijke bloeding. De man ging per ambulance naar het ziekenhuis en overleed korte tijd later.

Zes arrestaties
Omdat er veel onduidelijkheid was over de toedracht werden zes aanwezige mannen gearresteerd. Zij waren in de woning aanwezig. De verdachten zijn respectievelijk 22, 25, 25, 26, 27 en 32 jaar oud. De verhoren worden audiovisueel geregistreerd en vinden plaats met behulp van Poolse tolken. In en rond de woning is een sporenonderzoek ingesteld door technisch rechercheurs.

 

Laatste update: 27-01-2014 | 12:51

Dode man in Kaatsheuvel: geen misdrijf
Kaatsheuvel - De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de 23-jarige Poolse man in Kaatsheuvel afgerond. Op dit moment zijn er geen feiten of aanwijzingen die duiden op een misdrijf. Het onderzoeksteam gaat uit van een ongeval.

Het slachtoffer werd zaterdagavond 25 januari 2014 om 23.10 uur zwaar gewond aangetroffen in de Hilsestraat in Kaatsheuvel. De man was ernstig gewond aan zijn been, waarbij sprake was van een slagaderlijke bloeding. Hij ging per ambulance naar het ziekenhuis, waar hij enige tijd na aankomst overleed korte tijd later.

Zeven arrestaties

De politie arresteerde zes mannen die aanwezig waren in de bewuste woning. Een zevende persoon (23) werd zondag 26 januari aangehouden. Deze man meldde zichzelf bij de politie er vertelde dat hij ook in de woning aanwezig was geweest.

Geen misdrijf

Alle arrestanten zijn uitgebreid verhoord en zondag 26 januari weer in vrijheid gesteld. Op basis van het uitgebreide sporenonderzoek, het buurtonderzoek en de verklaringen van betrokkenen heeft de politie geen redenen om uit te gaan van misdrijf. Waarschijnlijk heeft het overleden slachtoffer zichzelf ernstig verwond aan de glasscherven van een raam op de eerste verdieping van de woning. Via de Poolse autoriteiten worden de nabestaanden van de overledene geïnformeerd over de trieste gebeurtenissen.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok