2013-10-19 7472 Sprang Capelle Veerweg auto te water 1 dode


 

 

Moeder probeerde na ongeluk Sprang-Capelle vergeefs naar waterkant te zwemmen
19-10-2013 De 44-jarige vrouw die zaterdagavond om het leven kwam toen ze met een auto in de Bergsche Maas bij Sprang-Capelle terechtkwam, probeerde tevergeefs naar de waterkant te zwemmen. Dat meldt de politie zondag desgevraagd.
De vrouw zat als bijrijder bij haar 19-jarige dochter uit Kaatsheuvel in de auto. Haar dochter kon op eigen kracht naar de kant komen. Ook haar moeder kwam de auto uit, maar verdronk tijdens het zwemmen naar de kant.

De moeder werd pas na drie kwartier door de brandweer gevonden. Die was met vier duikers en een boot met sonar apparatuur naar haar op zoek. De vrouw kon niet meer worden gered.

Oorzaak onbekend
Het ongeluk gebeurde bij de veerpont over de Bergsche Maas. Het kan zijn dat de bestuurster in het donker niet heeft gezien dat de weg er ophield. Een andere mogelijkheid is dat ze dacht dat de veerboot er al lag. De politie doet hier onderzoek naar.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok