Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Man (31) uit Vlijmen overleden bij ongeluk op A59 bij Drunen, weg richting Den Bosch tot zeker 18.00 uur dicht
DEN BOSCH - Bij een zware aanrijding tussen een bestelauto en een vrachtwagen op de A59 bij Drunen is een 31-jarige man uit Vlijmen overleden. Dat meldt de politie. Door het incident is de snelweg richting Den Bosch de hele middag afgesloten.

Matthijs Keim 11-01-22 Bron: BD
De bestelauto reed volgens Rijkswaterstaat achterop de vrachtwagen. Daarbij vloog de auto in brand. De bestuurder van de bestelbus overleefde het zware ongeval niet. Het voertuig wordt later geborgen door een bergingsbedrijf.

Volgens de ANWB is de weg dicht tussen knooppunt Hooipolder en de afrit Heusden. De weg werd rond 14.45 uur afgesloten. Wie richting Den Bosch wil rijden, kan dat via Gorinchem of Breda doen. Door de afsluiting van de A59 is er op de weg veel vertraging rond Waalwijk.

Hoe het zware ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Rijkswaterstaat meldt dat de weg tot zeker 18.00 uur dicht is.
Bron: BD

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok