001  


 

 

Uitslaande brand bij reinigingsbedrijf
Bij een textiel / reinigingsbedrijf in de Laurent Janssensstraat woedde woensdagavond een uitslaande brand. De brandweer schaalde de brand op als zeer grote brand en zette diverse voertuigen in om te blussen. De politie zette de toegangswegen tot het bedrijf af. Rond middernacht gaf de brandweer het sein brandmeester.
Even na 22.00 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een uitslaande brand bij een textiel / reinigingsbedrijf op het industrieterrein Noord in Tilburg. Terwijl de politie de toegangswegen tot het bedrijf blokkeerde, zette de brandweer vier eenheden en een hoogwerker in om het vuur onder controle te krijgen, Het bedrijf werd door de brandweer ingesloten, waardoor een mogelijke overslag naar naastgelegen bedrijven uitbleef. Tijdens de brand zijn er geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. De in het pand aanwezige gevaarlijke stoffen bevonden zich in een aparte ruimte die door de brandweer afgeschermd werd. Naar de oorzaak wordt een onderzoek ingesteld.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok