0001  


 

 

Motorrijder gewond na verkeersongeval op Rijksweg
Vrijdagavond is op de Rijksweg A59, ter hoogte van de afslag Waalwijk-centrum, een 23-jarige motorrijder uit Haaren gewond geraakt.
De man reed rond 20:00 uur met hoge snelheid over de Rijksweg A59, in de richting van Raamsdonksveer. Door nog onbekende oorzaak kwam hij met zijn motor in de linkerberm terecht, waarna hij met zijn motor weer op de rijbaan terug kwam. Vervolgens klapte hij tegen een taxi aan en ging met zijn motor onderuit. toen hij met hoge snelheid onderuit ging met zijn motor. Op het moment van het ongeval reed een onherkenbare videoauto van het Verkeershandhavingsteam achter de motorrijder, die een snelheid heeft vastlegde van ruim boven de 200 km/u. De traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel bij te staan. Een Rechercheur van de Verkeersongevallenanalyse heeft een onderzoek ingesteld. De motorrijder is met meerdere been en of armbreuken overgebracht naar het ziekenhuis.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok