Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Man (31) voor deur van café in Waalwijk overleden, politie gaat niet uit van een misdrijf
WAALWIJK - Een 31-jarige man uit Kaatsheuvel is in de nacht van zaterdag op zondag overleden voor de deur van een café in Waalwijk. Een politiewoordvoerder laat weten dat de politie voorlopig niet uitgaat van een misdrijf.
De man zou rond 01.20 uur café Soul Kitchen aan de Stationsstraat bezocht hebben. Hij bestelde een drankje aan de bar, geeft de politie aan in een persbericht. Na enige tijd leek het erop dat de man aan de bar in slaap was gevallen. Rond sluitingstijd reageerde hij niet meer op de vraag om naar huis te gaan. Hij werd naar buiten gedragen en zakte daar rond 03.30 uur ineen, waarop 112 werd gebeld.
Hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij is op straat overleden.
De politie zette de omgeving van het café af en startte een onderzoek naar het overlijden. Ook een schouwarts was aanwezig. Een woordvoerder laat zondagochtend weten dat op basis van de eerste resultaten van het onderzoek niet uit wordt gegaan van een misdrijf. Wel doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok