2014-12-22 5328 Tilburg Zevenheuvelenweg brand restaurantFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

Interieur restaurant Buffalo’s burgers & steaks Tilburg verloren gegaan bij brand
TILBURG - Het interieur van restaurant Buffalo’s burgers & steaks aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg is maandagavond verloren gegaan bij een brand. Niemand raakte gewond bij de brand. Het pand was gesloten.
Rond negen uur brak de brand uit. In eerste instantie ging de brandweer uit van een buitenbrand.
De brand kon snel worden geblust. Ramen van het pand zijn ingeslagen om de brand sneller te kunnen blussen. Dinsdag zal een team van de brandweer de brand onderzoeken. Het is nog niet duidelijk hoe deze kon ontstaan.
Tekst Omroep Brabant

Politie persbericht :
Restaurantbrand mogelijk veroorzaakt door brandstichting
Tilburg - De politie onderzoekt de brand van maandagavond 22 december rond 21.00 uur in een restaurant aan de Zevenheuvelenweg.
Na een melding van een brand zijn brandweer en politie ter plaatse gegaan. De brandweer bluste de brand. In het gehele pand heeft brand gewoed. Mogelijk is er sprake van brandstichting. Vandaag (23 december) start de politie met een onderzoek daarnaar. Forensisch Technische specialisten voeren het onderzoek uit nadat het pand veilig is bevonden om binnen te gaan. Afgelopen nacht is het pand bewaakt. 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok