001  


 {gallery}fotos/2009/map-020:271:181:0:0{/gallery

 

Vanmiddag heeft omstreeks 14.20 uur een gecompliceerd verkeersongeval plaats gevonden op de Midden Brabantweg
De toedracht van het ongeval is vermoedelijk als volgt: Net voor Tilburg is vanmiddag, op de rijbaan met twee rijstroken, voor het verkeer gaande van Waalwijk in de richting van Tilburg een kop-staart ongeval ontstaan met twee auto's. Ten gevolge van deze aanrijding zijn beide auto's over de middenberm doorgeschoten naar de andere rijbaan met eveneens twee rijstroken, voor het verkeer gaande vanuit Tilburg in de richting van Waalwijk. Een van deze auto's kwam vervolgens op deze rijbaan nog in aanrijding met drie andere auto's. Drie auto's belandden in een greppel. Er kwamen ambulances, een traumheli en brandweerlieden ter plaatse. Enkele slachtoffers zaten bekneld en moesten uit hun benarde positie worden bevrijd. De weg werd in beide richtingen afgesloten. Verkeersongevallenanalisten zijn ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stellen. Vanuit de politieheli zijn overzichtfoto's gemaakt.
Er werden drie slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd. Het gaat om een 52-jarige vrouw uit Tilburg. Zij heeft in elk geval een hersenschudding. Een 25-jarige Tilburgse werd naar het ziekenhuis vervoerd met nekklachten en een 62-jarige vrouw uit Oss had last van klachten op haar borst. Verder hebben verpleegkundigen ter plaatse nog enkele betrokkenen behandeld voor lichte verwondingen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok