Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bocht


 

Weer druk op de beruchte kruising Witboomstraat in Veen, al 1 auto in brand gestoken

 


Foto's: FPMB Erik haverhals

 

Rond 12 uur ging de tweede auto van vanavond in vlammen op

 


Foto's: FPMB Erik haverhals

 

Brandweer moet voor de derde keer in actie komen omdat de tweede auto weer is aangestoken

 


Foto's: FPMB Erik haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Weer twee autobranden op kruispunt in Veen, opnieuw vuurwerk gegooid
VEEN - Twee nieuwe autobranden op de beruchte kruising bij de Witboomstraat in Veen werden woensdagnacht weer druk bezocht door toeschouwers. Volgens een omstander stonden ongeveer tweehonderd jongeren te kijken naar het aangestoken vuur. De brandweer heeft de wagens met schuim geblust.
BD - Matthijs Keim 30 dec. 2021

De eerste auto vloog even na 23.00 uur in brand, waarna rond middernacht een tweede voertuig het moest ontgelden. Van beide voertuigen bleef door het vuur weinig over.

Na het blussen en takelen van de auto's, werd door omstanders vuurwerk gegooid. Ook werd de tweede auto opnieuw in brand gestoken met benzine en autobanden. Rond 01.30 uur werd het volgens een omstander rustiger op de kruising.

Jaarlijks terugkerende branden
Het kruispunt tussen de Witboomstraat en de Van der Loostraat in Veen is een plek waar jaarlijks, in aanloop naar oudjaar, sloopauto’s in brand worden gestoken. Meerdere inwoners zijn daar klaar mee.

In andere delen van de regio moest de brandweer woensdagavond eveneens meerdere keren uitrukken. Onder andere in Poederoijen en Nederhemert werden branden gesticht. Zo ging in Poederoijen een caravan vol autobanden in vlammen op.
Bron:BD

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok