Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Twee gewonden bij botsing op N261 in Kaatsheuvel, nieuwe Porsche in beslag genomen
KAATSHEUVEL - Twee auto’s zijn vrijdagavond tegen elkaar gebotst op de Midden-Brabantweg (N261) in Kaatsheuvel. Twee betrokkenen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. Eén van hen had zware verwondingen.

Marleen van Amstel-Smits 19 nov. 2022
Een 22-jarige man uit Waalwijk reed rond 23.30 uur vanuit Tilburg naar zijn woonplaats in zijn Porsche. De politie denkt dat hij met hoge snelheid reed en op de Midden-Brabantweg achterop een Toyota Aygo botste.

De bestuurder van de Toyota, een 22-jarige man uit Rijsenhout, verklaarde bij de politie dat hij in zijn binnenspiegel de Porsche zag aankomen. De koplampen kwamen snel dichterbij en de bestuurder van de Porsche heeft mogelijk niet afgeremd. De voertuigen raakten door de botsing van de weg en belandden via de busbaan en de afrit Efteling in de sloot.

De automobilist van de dure bolide raakte ook gewond en moest naar het ziekenhuis. Daar is bloed afgenomen om te controleren of de man onder invloed was. De Porsche heeft een nieuwprijs van bijna 240.000 euro en was pas een paar maanden oud. De auto werd vervolgens in beslag genomen voor verder technisch onderzoek. Op die manier wil de politie achterhalen hoe hard het voertuig reed. Een bergingsbedrijf kwam naar de N261 om beide auto's weg te halen.

Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok