2011-12-04 3281 Waalwijk Antoniusstraat garage met afdak in brand


 

 

Opnieuw autobrand in Waalwijk
De autobrandstichter die Waalwijk sinds eind oktober teistert, heeft opnieuw toegeslagen. Zondagochtend rond 5.45 uur ging aan De Erve in Waalwijk een Suzuki Jeep in vlammen op. Even later vloog aan de Antoniusstraat een garagebox in brand.
Opnieuw betrof de autobrand een cabrio, de Jeep uit 1987 had een linnen dak. Voor de toegesnelde brandweer viel er weinig eer meer te behalen. De auto brandde volledig uit. Wel werd voorkomen dat het vuur oversloeg naar een andere auto.
Deze brand was nog maar net geblust of de brandweer moest opnieuw uitrukken. Aan de Antioniusstraat werd een houten garagebox in brand gestoken. De auto die hierin geparkeerd stond, kon net op tijd worden weggehaald en liep geen schade op. De polite heeft een onderzoek ingesteld.
De auto aan de Erve was alweer de zevende auto sinds 30 oktober die door brandstichting werd vernield. Nog eens twee andere pogingen tot brandstichting mislukten.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok