Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Bloemen op plek waar jonge voetbalvrienden verongelukten
LOON OP ZAND - Op de plek waar afgelopen weekend twee voetbalvrienden van 19 en 20 verongelukten, zijn bloemen neergelegd. De twee voetgangers werden 's nachts geschept door een automobilist op de N261 bij Loon op Zand.
De bloemen zijn neergelegd voor de 19-jarige Matt uit Waalwijk en de 20-jarige Pepijn uit Drunen. Er liggen onder meer bossen rozen, kaartjes en kaarsen. De twee jongens voetbalden samen in een vriendenelftal bij voetbalvereniging RKDVC in Drunen.
Eerbetoon
Woensdagavond is er tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk - Heracles een eerbetoon aan de twee voetballers. Supportersvereniging RKCNu roept op om in de 18e minuut met een zaklamp te schijnen en vervolgens te applaudisseren. ‘We hopen op jullie massale support’, aldus de club op Twitter.
Noodlottig ongeluk
De Tilburgse automobilist (23) die het tweetal aanreed had niet gedronken. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk.
Bron:bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok