Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2018 03 18 6975 Tilburg Goirleseweg ongevalFoto's: FPMB Erik Haverhals

Beelden Erik Haverhals

Dronken bestuurder (18) richt ravage aan bij Willem II-stadion, drie gewonden
TILBURG - Een beginnend bestuurder van achttien jaar is in de nacht van zaterdag op zondag op de Goirleseweg in Tilburg gecrasht met zijn auto. Alle drie de inzittenden raakten gewond. Het ongeluk gebeurde recht tegenover de hoofdingang van het Koning Willem II-stadion. De bestuurder had gedronken.De auto raakte rond drie uur een boom en schoof daarna over de weg. De auto kwam 150 meter verderop tot stilstand. Volgens ooggetuigen zou de auto ook nog een bus hebben geraakt. Overal lagen brokstukken op de weg. Eén gewonde inzittende lag op het fietspad en een andere inzittende was van het ongeluk weggelopen. Rijbewijs kwijt

De bestuurder moest naar het ziekenhuis. De twee inzittenden zijn in de ambulance verzorgd. De bestuurder bleek gedronken te hebben. De man had 490 Ug/l alcohol in zijn bloed, dat is vijfenhalf keer de toegestane hoeveelheid voor een beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij is aangehouden als verdachte.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok