2014-05-12 1922 Riel Brakel ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals


Beelden FPMB - Erik HaverhalsVrouw gewond bij frontale aanrijding
Riel - Een 22-jarige automobilist uit Alphen (NB) raakte maandagavond 12 mei 2014 zwaar gewond bij een verkeersongeval. Het was een frontale aanrijding, veroorzaakt door een uitwijkende tegenligger.

Tegenligger
Het ongeluk gebeurde rond 22,50 uur op de Brakel in Riel. Een 22-jarige automobiliste reed in zwarte Opel Corsa komende vanuit de richting Alphen en gaande in de richting Riel. Vanuit tegenovergesteld richting naderde een VW Caddy bestelauto, bestuurd door een 39-jarige man uit Mijdrecht.
De bestuurder van de VW Caddy schrok van een plotseling overstekende kat en stuurde naar links. Hij kwam daarbij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Er ontstond een frontale aanrijding, waarbij 22-jarige automobiliste bekneld kwam te zitten in haar auto.

Bekneld
Zowel het medisch team van de trauma helikopter als de brandweer verleenden assistentie bij de bevrijding van het slachtoffer uit het autowrak. De vrouw is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar toestand was op dat moment ernstig maar stabiel. Ze had echter wel diverse botbreuken opgelopen (o.a borstbeen, bovenbeen en enkel).

Onderzoek
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok