Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Zeker 5 keer geschoten bij een beroving op de Nijverheidsweg in Giessen
Op het industrieterrein aan de Nijverheidsweg in Giessen is volgens de politie een beroving geweest. Bij de beroving is zeker 5 keer geschoten.
De politie heeft 5 kogelhulzen veilig gesteld die op straat lagen achter een auto die met alarmlichten aan midden op de weg stond.
Er is niemand gewond geraakt. 1 Persoon is met de politie meegegaan, dit betreft waarschijnlijk het slachtoffer.
De auto is door een takelbedrijf veilig gesteld.


Update Politie.nl

Man wordt klemgereden en beschoten
Gepubliceerd op: 10-12-2022 | 09:05
Giessen - Een 25-jarige automobilist werd in de nacht van vrijdag 9 december op zaterdag 10 december door meerdere auto’s klemgereden op de Distributiestraat. Hier werd de man geslagen en zelfs beschoten. De schoten raakten hem niet. De politie hield een 18-jarige man uit Woudrichem en een 19-jarige man uit Brakel aan. Zij zitten vast voor verder onderzoek. De politie houdt rekening met een conflict in de relationele sfeer.

De automobilist rijdt rond middernacht met een ex-vriendin in de omgeving van Giessen. Op de Distributiestraat worden zij door meerdere auto’s klemgereden. De inzittenden van deze wagens komen op de bestuurder af en mishandelen hem. Hierbij slaan ze onder andere met een wapenstok. Terwijl het slachtoffer wegrent, hoort hij een van de mannen schoten lossen. Hij wordt gelukkig niet geraakt. Als de mannen en zijn ex-vriendin wegrijden, belt het slachtoffer de politie. Agenten houden niet veel later twee mannen aan in Wijk en Aalburg. Op de Distributiestraat worden tijdens het politieonderzoek meerdere hulzen gevonden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Bron:politie.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok