001  


 

 

Zaterdag morgen heeft een grote brand gewoed bij een autosloperij aan de Statendamweg. Er zijn circa 20 sloopauto's die tegen een loods aan stonden uitgebrand. De brandweer schaalde op naar grote brand omdat de brand uitbreidde naar de loods. Het bedrijfspand kon voor het grootste deel behouden worden. Wel zijn ten minste drie auto's die in dit gebouw stonden ook beschadigd.
De brand brak rond 05.00 uur uit. Rond 05.45 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zette drie tankautospuit wagens in. Er waren circa 30 spuitgasten van Oosterhout en Geertruidenberg betrokken bij de brand bestrijding. De politie zette vanwege de bluswerkzaamheden en de rookontwikkeling de Statendamweg af. De wethouders Oolhorst en Boers van de gemeente Oosterhout hebben zich ter plaatse op de hoogte gesteld. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Hier doet de politie nader onderzoek naar. Een van de mogelijkheden waar rekening mee gehouden wordt is kortsluiting in één van de auto's.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok