001  


 

 

Woensdagmiddag rond 15.15 uur is er brand uitgebroken in een tussenwoning aan het Prins Bernhardplein. De bewoners waren niet thuis. Zij hebben zich tot op heden nog niet gemeld. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de woning grote schade opliep en onbewoonbaar is geworden.
Ook de twee belendende percelen liep schade op. Voor een van die gezinnen wordt door de gemeente alternatieve opvang gezocht. het andere gezin stond op het punt om over te verhuizen, zij kunnen in hun oude woning verblijven.
De politie heeft, na een eerste onderzoek van de brandweer inmiddels vastgesteld dat er in de woning waar de brand uitbrak zich een hennepkwekerij bevond, ook was er gerommeld met de elektriciteit. Verder beschikt de politie inmiddels over aanwijzingen dat er vermoedelijk sprake is van brandstichting. Morgen zal de technische recherche een sporenonderzoek instellen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok