Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Messen van tractor doorboren auto bij botsing in 's Gravenmoer, bestuurder (89) uit Dongen ernstig gewond naar het ziekenhuis
’S GRAVENMOER - Een auto is vrijdagavond tegen de messen van een machine achter een tractor gereden op de Waspikse Weg in ‘s Gravenmoer. De 89-jarige bestuurder uit Dongen raakte door het ongeluk zwaargewond en is met spoed in een ambulance op een brancard naar het ziekenhuis gebracht.
Rond 22.10 uur kwamen de voertuigen elkaar tegemoet rijden op de Waspikse Weg. Aan de tractor was een machine met uitstekende delen gekoppeld. Omdat die een stuk breder is dan de tractor zelf, heeft de tegenligger deze vermoedelijk over het hoofd gezien.
Doorboren
De messen van de machine doorboorden de auto bij de botsing, die vooral aan de bestuurderszijde compleet verwoest is. De bestuurder raakte gewond bij de klap en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht in een ambulance.
De weg is afgesloten en de politie doet onderzoek naar de toedracht. De auto wordt weggetakeld.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok