2014-01-19 9872 Sprang Capelle N261 aanrijding politieautoFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals
 

Politieauto betrokken bij ongeval Midden-Brabantweg
Sprang Capelle - Een politieauto en een personenauto zijn gisterenavond in botsing gekomen op de Midden-Brabantweg. Twee inzittenden van een Volkswagen waren niet gewond. De agent die in de politieauto zat, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar mocht later op de avond weer naar huis. De technische recherche van een ander politieonderdeel doet onderzoek naar de oorzaak.

Auto's zwaar beschadigd
Omstreeks 20:10 uur reed de agent vanuit Waalwijk over de Midden-Brabantweg richting Tilburg en botste tegen een Volkswagen die uit de richting van Tilburg kwam en afsloeg naar links bij de Bevrijdingsweg. Beide auto's raakten hierbij zwaar beschadigd. De twee inzittenden van de personenauto, een 18-jarige jongen uit Sprang-Capelle en een 32-jarige man uit Waalwijk, waren ontdaan maar niet gewond. De agent is gestabiliseerd en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek hij niet gewond en rond 23:00 uur mocht hij naar huis.

Oorzaak onderzocht
De politie onderzoekt hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren. Beide bestuurders hebben een blaastest gedaan. Hieruit bleek dat zij beiden niet gedronken hadden. De technische recherche van een ander politieonderdeel doet onderzoek en heeft metingen verricht. Een gedeelte van de Midden-Brabantweg is gisterenavond enkele uren afgesloten geweest in verband met onderzoek en opruimwerkzaamheden. Het verkeer werd ter plekke omgeleid.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok