2010-10-10 6030 Oisterwijk N65 


 

 

Gezin gewond bij aanrijding Oisterwijk
Bij een verkeersongeval vanmiddag op de N65 raakte een Tilburgs gezin, bestaande uit een vader, moeder, een baby en een kindje van 7 jaar gewond. Ze zijn voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

Rond 14.00 uur kregen de hulpdiensten de melding van een verkeersongeval met mogelijk beknelling. Ter plaatse troffen de hulpdiensten op de kruising met de Panneschuurlaan / Kreitemolenstraat een enorme ravage aan. Twee personenauto's met in beiden gezinnen waren betrokken bij het ongeval. De auto van het Tilburgse gezin reed vanuit Tilburg in de richting van Oisterwijk. Gelijktijdig reed een auto met daarin ook een Tilburgs gezin vanuit Udenhout richting Oisterwijk. Het verkeer op de kruising wordt geregeld middels een verkeerslichteninstallatie. Op de kruising kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Ten gevolge van het ongeval werd de weg afgezet en het verkeer omgeleid. De verkeersanalisten van de politie stellen een uitgebreid onderzoek in. Tijdens het ongeval reed een motorrijder achter op een personenauto, beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok