2011-02-27 8374 Sprang Capelle Vierheultjes 


 

 

Politie stelt onderzoek in naar doodsoorzaak baby
SPRANG-CAPELLE - De politie is vanmiddag een onderzoek gestart naar aanleiding van de dood van een 6 maanden oude baby. De ouders van het jongentje, een 24-jarige vrouw en haar 42-jarige vriend, zijn opgevangen en voor verhoor overgebracht naar het bureau.
Politie en ambulancedienst spoedden zich vanmiddag rond 13.00 uur naar een vakantiepark aan de Vier Heuveltjes na een ontvangen 112 melding. Agenten die als eerste ter plaatse arriveerden troffen in een woning op het park een 6 maanden oude baby aan. Het kindje gaf geen levensteken. Ondanks een reanimatie en de inzet van een trauma-arts lukte het niet het jongetje te redden. Omdat de doodsoorzaak niet bekend is, zette de agenten een deel van het park af en startten een uitgebreid technisch onderzoek. De ouders van het kindje die in het huisje aanwezig waren zijn opgevangen en voor verhoor overgebracht naar het bureau.


2e bericht
Dood baby Sprang-Capelle was ongeluk
De baby die zondag in het Noord-Brabantse dorp Sprang-Capelle dood werd gevonden, is vermoedelijk om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat is tot dusver de conclusie van de politie na een forensisch technisch onderzoek, de uitslag van de sectie en de verklaring van beide ouders, meldt de politie maandag.
Het zes maanden oude jongetje werd zondag rond 13.00 uur na een 112-melding door agenten aangetroffen in een woning op een vakantiepark aan de Vier Heuveltjes. Reanimatie mocht niet meer baten.
Omdat de doodsoorzaak nog onbekend was, zette de politie een deel van het park af voor onderzoek en werden de ouders die in het huisje aanwezig waren meegenomen naar een politiebureau. De 42-jarige vader en 24-jarige moeder werden daar opgevangen en legden er een verklaring af.
Het onderzoek in de woning duurde tot zondagavond. In afwachting van de uitslag van het sectierapport werd de woning vervolgens bewaakt. De sectie op het lichaam van het kind vond maandag plaats. De woning is maandag na het bekend worden van de uitslag van de sectie vrijgegeven, zodat de ouders van de baby weer naar huis kunnen.
(binnenland.nieuws.nl)

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok