001  


 

 

Bestuurder raakt bekneld na verkeersongeval
Maandagavond raakte rond 22.30 uur een 37-jarige automobilist uit Breda gewond bij een verkeersongeval op rijksweg A59 ter hoogte van Waspik. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Het slachtoffer reed als bestuurder van een personenauto over de A59 in de richting van Hooipolder. Kort voor Waspik kwam de auto die hij bestuurde na een inhaalmanoeuvre met de voorzijde in aanraking met de achterzijde van een vrachtwagen, die op dat moment op de rechter rijstrook reed. De vrachtwagen werd bestuurd door een 50-jarige man uit Oss.
Door de klap verloor het slachtoffer de macht over het stuur, waarna de auto in een sloot belandde. Politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter zijn direct ter plaatse gegaan. De toestand van het slachtoffer liet zich als ernstig aanzien. Nadat medewerkers van de brandweer het slachtoffer uit zijn benarde positie hadden bevrijd, werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is niets bekend.
De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in. Zowel diverse getuigen als de betrokken vrachtwagenchauffeur zijn ter plaatse gehoord. De politie sloot tijdelijk één rijstrook af voor het verkeer.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok