001  


 

 

Bij een eenzijdig ongeval op de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle belandde een automobiliste met haar personenauto tegen de voorgevel van een woning.
Het ongeluk gebeurde in de nacht van vrijdag 22 juni op zaterdag 23 juni om 03.25 uur.
De bewoners van het huis lagen op dat moment te slapen op een 1 meter van het raam. De veroorzaakster, een 20-jarige vrouw uit Kaatsheuvel, verklaarde dat ze over de Raadhuisstraat reed, komende vanuit de richting Waalwijk. In de bocht was ze de macht over het stuur kwijt geraakt. Bij een stuurcorrectie raakt haar voertuig in een slip en kwam met de achterzijde tegen de gevel tot stilstand. In de auto zaten op dat moment nog drie andere inzittenden. Er vielen geen gewonden. Alle betrokkenen kwamen met schrik vrij. Bij de botsing raakte de gasaansluiting van de woning kapot, waardoor er een gaslek ontstond. Een storingsmedewerker van het gasbedrijf kwam er aan te pas om de gasmeter te vervangen. De auto van de vrouw was dermate beschadigd dat een takelauto het voertuig moest bergen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok