2012-04-10 0210 Waalwijk Grotestraat BD  


 

Politie onderzoekt schietincident in Waalwijk
WAALWIJK: Een nog onbekende man is vanmiddag rond 14.20 uur neergeschoten op de kruising van de Grotestraat en de Kruisstraat. Het slachtoffer raakte zwaar gewond, hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De dader(s) is/zijn vermoedelijk met een bestelbusje gevlucht.
De politie kreeg rond 14.20 uur een melding dat er zou worden geschoten op de kruising van de Grotestraat /Kruisstraat / Besoyenstraat/ Westeinde. Agenten troffen een zwaar gewonde man aan in een steeg naast een woning gelegen aan het Westeinde, nabij de eerder genoemde kruising. Voorbijgangers verleenden eerste hulp. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De traumaheli kwam ook ter plaatse.
De daders of daders, er wordt gesproken over ten minst twee mannen, waren gevlucht in een bestelbusje vermoedelijk richting de nabij gelegen snelweg.
Eenheden van de politie MW-Brabant en aangrenzende politieregio's hebben naar de dader(s) uitgekeken. Ter plaatse bleek dat vermoedelijk door rondvliegende kogels ook twee ruiten van auto's en een ruit van een winkel beschadigd waren. Medewerkers van de technische recherche stellen een sporenonderzoek in. Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen om eventuele getuigen te horen en een buurtonderzoek in te stellen.

 

Slachtoffer (47) schietincident Waalwijk overleden
WAALWIJK: De politie maakt bekend dat de 47-jarige man, die dinsdagmiddag 10 april jl. op straat werd neergeschoten, vanmiddag in een ziekenhuis is overleden. Zoals eerder gemeld was zijn toestand al direct zorgwekkend. Vanmiddag overleed hij ten gevolge van de eerder opgelopen verwondingen. Er zijn nog steeds vijftien rechercheurs met het onderzoek bezig.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok