2014-02-12 0405 Tilburg Edisonlaan overvalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals
 

Woningovervaller Tilburg overmeesterd
Tilburg - Drie bewoners van een appartement aan de Edisonlaan in Tilburg kwamen in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 februari in verzet toen ze overvallen werden door twee gewapende mannen. Een van de overvallers, een 23-jarige inwoner van Tilburg, kon worden aangehouden. De ander ontkwam vooralsnog.
Rond 02.30 uur drongen twee gewapende mannen het appartement aan de Edisonlaan in Tilburg binnen. De drie aanwezigen (30, 31 en 33 jaar) kwamen echter in verzet en over en weer vielen rake klappen. Zowel de drie bewoners als een van de overvallers raakten daarbij gewond en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

Onderzoek
De politie stelde ter plaatse een onderzoek in en ook de technische recherche onderzocht de flat en de omgeving op sporen. Bij het appartementencomplex werd een auto aangetroffen die mogelijk door de daders was gebruikt. Deze auto is in beslag genomen. Na zijn behandeling in het ziekenhuis werd de 23-jarige verdachte op het politiebureau in de cel gezet.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok