Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 08 29 8625 Kaatsheuvel Rechtvaart auto in huisFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Auto rijdt huis binnen in Kaatsheuvel: dronken bestuurder aangehouden
KAATSHEUVEL - Een auto is zaterdagavond een huis binnengereden in Kaatsheuvel. Mogelijk heeft de 31-jarige automobilist de macht over het stuur verloren bij het nemen van de bocht. De wagen belandde tegen de voorgevel van een huis aan de Rechtvaart. De bestuurder van de auto is aangehouden, omdat hij volgens de politie met drank op achter het stuur is gekropen.
De 71-jarige bewoners, een man en een vrouw, kwamen met de schrik vrij. Zij werden wel uit voorzorg nagekeken bij de huisartsenpost. De hond van de bewoners werd bij de buren ondergebracht. Tegen middernacht kwamen de bewoners weer thuis, aangeslagen door wat er met hun huis was gebeurd.

De bestuurder had volgens de politie te veel gedronken. Volgens getuigen kon hij niet meer op zijn benen staan. Mogelijk kwam dat niet door de alcohol, maar door enkele botbreuken die de man volgens de politie vermoedelijk had opgelopen. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan het huis is groot: de gehele voorpui ligt eruit. Brandweerlieden inspecteerden het huis, omdat er een gaslucht werd geroken.
Tekst Omroep Brabant


Politie pers bericht

Auto rijdt woning binnen
Kaatsheuvel - Een 31-jarige man uit Waalwijk reed zaterdagavond 29 augustus met zijn auto een woning binnen.
De bestuurder reed rond 21.45 uur via de voorgevel een woning aan de Rechtvaart binnen. Er ontstond een flinke ravage. De bewoners, een man en een vrouw van 71 jaar, kwamen met de schrik vrij. Zij werden door ambulancemedewerkers onderzocht. De bewoonster is voor controle naar de huisartsenpost verwezen.
Dronken
De automobilist heeft ter plekke moeten blazen. De ademanalysetest gaf aan dat de man te veel gedronken had. Hij blies 1210 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij vermoedelijk enkele botbreuken had. In het ziekenhuis werd ook een bloedproef afgenomen.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok