002  


 

 

Filmpje copyright Reality-Photo Iwan van Dun

 

Politie onderzoekt schietincident Sprang-Capelle
De politie is gestart met een uitgebreid onderzoek naar aanleiding van een schietincident wat vanmiddag plaats vond op het Halvezolenpad. Bij het incident raakte een 42-jarige vrouw uit Sprang-Capelle gewond aan arm en been. Ze is overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. De politie stelde onmiddellijk een groot onderzoek in de omgeving in. Dit resulteerde rond 15.00 uur in de arrestatie van een 61-jarige man uit Waalwijk. De man, die voldeed aan het opgegeven signalement werd aangetroffen in het centrum van Waalwijk.

De vrouw fietste vanmiddag rond 13.15 uur vanuit Waalwijk in de richting van Sprang-Capelle toen zij door een man, die achter een boom stond te wachten, onder vuur genomen werd. De dader ging er vervolgens op een fiets vandoor in de richting van Waalwijk. Op het moment dat de agenten ter plaatse kwamen was de vrouw bij kennis en vertelde in het kort wat er gebeurd was. Ten tijde van het incident waren er meerdere scholieren in de omgeving. De jongeren sloegen alarm en ontfermden zich over het slachtoffer. Zij zijn overgebracht naar het bureau waar de eerste opvang plaats vond. Naast deze getuigen is de politie op nog op zoek naar een specifieke getuige. Uit de eerste verklaringen blijkt dat direct na het incident een auto met aanhangwagen achter de dader aangereden is. De politie is op zoek naar deze automobilist en verzoekt hem contact op te nemen via 0900-8844.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok