001 


 

 

Ten gevolge van een verkeersongeval raakte vrijdagmorgen, kort na 08.30 uur, op het kruisingsvlak van de Midden-Brabantweg met de Prof. Kamerlingh Onnesweg, een 38 jarige automobiliste uit Loon op Zand gewond. De bestuurster werd met onbekend letsel overgebracht naar het Tweestedenziekenhuis te Tilburg.
Pas na 10.30 uur gaf de politie de kruising vrij waarna het verkeer weer op gang kwam.De vrouw reed vanuit Tilburg met haar auto over de Midden Brabantweg richting het kruisingsvlak. Vanuit de Prof. Kamerlingh Onnesweg reed een 54 jarige automobiliste uit Waalwijk, het kruisingsvlak op. Tussen beide voertuigen ontstond op de kruising een aanrijding. De 38 jarige vrouw raakte ten gevolge van de aanrijding bekneld in haar auto. Personeel van de brandweer bevrijdde het slachtoffer uit haar benarde positie nadat het medische personeel van de traumaheli haar gestabiliseerd had. Ook de 54 jarige bestuurster raakte licht gewond. Zij kon ter plaatse aanhaar verwondingen geholpen worden.
De verkeersongevallenanalisten van de politie stelden ter plaatse een onderzoek in naar toedracht. Ook worden er getuigen gehoord. Het verkeer op genoemde kruising wordt geregeld middels een verkeerslichteninstallatie. Om alle hulpdiensten goed hun werd te kunnen laten doen werd de kruising tot 10.30 uur afgezet. Hierdoor ontstond op de Midden-Brabantweg filevorming. Het verkeer werd door de politie omgeleid.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok