Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Ongeluk op Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel tussen tankwagen en maaiwagen
KAATSHEUVEL - Op de Midden-Brabantweg (N261) gebeurde vrijdagmiddag een ongeluk tussen een tankwagen en een maaiwagen, die in de berm aan het werk was. De tankwagen raakte van de weg en botste tegen de maaiwagen. Drie mensen raakten gewond. De weg van Tilburg naar Kaatsheuvel was de hele avond dicht. Verkeer moest rekening houden met flinke vertragingen.
De bestuurder van de maaiwagen zat een tijd klem in zijn cabine. Ook de chauffeur van de tankwagen raakte gewond. Het derde slachtoffer zou ook op de maaiwagen hebben gezeten.
Een traumahelikopter landde op de weg met een trauma-arts aan boord. Het is niet bekend hoe het met de slachtoffers gaat. Ze werden alle drie met ambulances met spoed richting Tilburg gebracht.

Omleidingen
Al het verkeer achter het ongeluk werd tegen de richting in omgeleid en via de fly-over bij Loon op Zand in de juiste richtingen gestuurd. Daardoor was het extra druk op de ventwegen. Een omstander sprak van chaos op de weg.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok