2013-12-08 8578 Goirle N630 ongeval x


 

 

Automobilist overlijdt bij verkeersongeval
Goirle - Een 32-jarige Eindehovernaar is om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Turnhoutsebaan in Goirle (N-630). Het slachtoffer botste zondagochtend 8 december 2013 rond vijf op een boom.

Grens
Het ongeluk gebeurde op de weg van Tilburg naar Poppel, vlak voor de landsgrens op Nederlands grondgebied. Het slachtoffer werd aangetroffen door een passerend echtpaar. De ravage was groot. De hulpverleningsdiensten werd gealarmeerd. Het slachtoffer was echter bij de botsing direct om het leven gekomen. Het echtpaar was zeer ontdaan. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Stuurcorrectie
Uit de ongevalsanalyse blijkt dat het slachtoffer komende vanuit de richting van Tilburg in een zwarte Citroën Berlingo naar Poppel reed. Door nog onbekende oorzaak kwam hij met zijn rechterwielen in de rechterberm terecht. Waarschijnlijk heeft het slachtoffer dit willen corrigeren. Door een overmatige stuurcorrectie is hij via de linkerweghelft links tegen een boom tot stilstand gekomen. Op ongeveer 10 meter van de auto lag een dode herdershond. Waarschijnlijk is deze door de klap uit het voertuig geslingerd.

Onderzoek
Nadat de identiteit van het overleden slachtoffer was vastgesteld, heeft de politie zijn nabestaanden geïnformeerd over de trieste gebeurtenissen. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en het beschadigde voertuig. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Tijdens het politie onderzoek werd de Turnhoutsebaan tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok