001  


 

 

Drie gewonden bij ernstig verkeersongeval
Bij een verkeersongeval op de Biesbosweg raakten drie personen gewond. Twee betrokkenen, een 78-jarige moeder en haar 42-jarige zoon uit Gameren zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis vestiging Tilburg en de derde betrokkene, een 29-jarige man uit Waalwijk naar het GZG in 's-Hertogenbosch. Ook zijn letsel is op dit moment niet bekend.
De 29-jarige man reed vanavond rond 20.00 uur als automobilist over de Biesbosweg in Waalwijk. Hij kwam uit de richting van het industrieterrein en reed richting de Midden Brabantweg. Door onbekende oorzaak belandde de wielen van zijn auto op de Biesbosweg aan de rechter zijde in de berm. Hierop corrigeerde hij maar raakte door deze manoeuvre in een slip. Vanuit tegemoetkomende richting naderde een auto die bestuurd werd door de 42-jarige man uit Gaanderen. Bij hem in het voertuig zat zijn 78-jarige moeder. Doordat de automobilist uit Waalwijk zijn voertuig niet onder controle kreeg botste hij met de rechter voorzijde frontaal tegen de tegemoetkomende auto.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok