Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 05 29 7361 Loon op Zand Kloosterstraat woningbrandFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Woning in Loon op Zand uitgebrand
LOON OP ZAND - Bij een brand in een woning aan de Kloosterstraat in Loon op Zand is in de nacht van donderdag op vrijdag de hele binnenkant van het pand in de as gelegd.
De brand brak tegen 2.30 uur op de benedenverdieping van het pand. Omdat het vuur zich al snel uitbreidde werd ook de brandweer Tilburg te hulp geroepen met een extra blusvoertuig en een hoogwerker. Met behulp hiervan konden de pannen van het dak worden gehaald om ook van bovenaf te kunnen blussen, aangezien de brand ook vat had gekregen op de bovenste verdieping. Het nablussen duurde tot na vijven, het huis was aan de binnenkant helemaal uitgebrand.

Brand in woning Loon op Zand was mogelijk aangestoken
TILBURG - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand waardoor een woning aan de Kloosterstraat in Loon op Zand in de nacht van donderdag op vrijdag werd verwoest. Volgens de brandweer was er mogelijk sprake van brandstichting.
Het vuur brak begon rond 2.30 uur op de benedenverdieping en zorgde voor een enorme schade. Hoewel de muren nog overeind staan, is de woning van binnen volledig uitgebrand. De bewoner van het pand was tijdens de brand niet aanwezig. Het autobedrijf dat achter op het terrein ligt, liep geen schade op.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok