2010-11-13 7058 Raamsdonk A59  


 

 

Man zwaargewond bij eenzijdig verkeersongeval op A59 bij Raamsdonk
RAAMSDONK: Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A59 is zaterdagmorgen een 22-jarige man (woonplaats: onbekend) ernstig gewond geraakt.
Hij zat achterin een auto die rond 07.50 uur ter hoogte van de afslag Raamsdonk/Waspik door onbekende oorzaak van de weg raakte en in de berm over de kop sloeg. Daarbij werd het slachtoffer uit de auto geslingerd. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, een arts daarvan verleende medische assistentie.
De bestuurder en de bijrijder - beide 23-jarige inwoners van Waalwijk - raakten gewond; de bijrijder liep onder andere een gebroken neus en een gebroken jukbeen op. De bijrijder en de slachtoffer dat achterin zat, zijn broers van elkaar. De bestuurder had wel wat gedronken, maar bleef binnen de toegestane hoeveelheid alcohol. Het drietal kwam terug van een avondje stappen. Het 22-jarige slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Elisabethziekenhuis in Tilburg. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok