2014-04-01 1211 Kaatsheuvel Roestelbergseweg 3 caravans brand



Foto: FPMB - Erik Haverhals


Beelden FPMB - Erik Haverhals


 

3 Caravans in brand
Kaatsheuvel 1-4-2014 - Bij een brand op camping het Genieten aan de Roestelbergseweg in Kaatsheuvel zijn dinsdagavond rond half 11 3 stacaravans verloren gegaan. 3 of 4 andere stacaravans hebben smelt- en glasschade opgelopen. De brandweer van Kaatsheuvel, met 2 voertuigen, en de brandweer van Waalwijk, met de watertank, hebben het vuur geblust.
Van 2 caravans en verschillende schuurtjes is alleen nog een hoopje as over, de derde caravan is van binnen uitgebrand. Bij de brand is 1 gasfles geëxplodeerd en 2 andere gasflessen zijn afgeblazen, wat een enorme steekvlam geeft. Een 3 tal andere gasflessen heeft de brandweer veilig kunnen stellen. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.
De middelste caravan. die nu verbrand is, daar is vanmorgen rond 9 uur ingebroken. Daarbij waren 2 elektrische fietsen en een tv buit gemaakt en in een sloot verborgen. De campingeigenaar heeft samen met de politie de inbreker aan kunnen houden.
De campingeigenaar denkt dat deze brand geen toeval is.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok