001  


 

 

De politie heeft vanmorgen een Team Grootschalig Optreden geformeerd naar aanleiding van een geweldsincident met dodelijke afloop, dat gisteravond rond 21.00 uur heeft plaats gevonden in de omgeving van de Stokhasseltlaan in het gebied Tilburg Noord. Hierbij is vermoedelijk door vuurwapengeweld een 23 jarige inwoner uit Tilburg om het leven gekomen. Vijfentwintig rechercheurs werken aan het onderzoek. Morgen, woensdag 30 augustus, wordt in het Nederlands Forensisch Instituut in Zoetermeer sectie op het stoffelijke overschot verricht.
Gisteravond rond 21.00 uur trof de politie in de berm van de Stokhasseltlaan te Tilburg een zwaargewonde man aan. Diverse eenheden van de politie kwamen ter plaatse na diverse meldingen van omwonenden die schoten hadden gehoord in de omgeving van het Verdiplein. Kort na de aankomst van de politie overleed de man ter plaatse. De omgeving van waar de man is gevonden, werd onmiddellijk afgezet. Medewerkers van de Forensische en Technische recherche stelden een uitgebreid sporenonderzoek in.
Vandaag 29 augustus zijn meerdere rechercheurs de wijk ingegaan voor een uitgebreid buurtonderzoek. Ook worden de nabestaanden opgevangen. Over de toedracht van het vermoedelijke schietincident is nog niets bekend.
Vrijdagmiddag 1-9-06 heeft zich bij de politie een 21-jarige Tilburger gemeld die gezocht werd door de politie als verdachte in het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Tilburger, op maandag 28 augustus jl. Die avond vond een schietpartij met dodelijke afloop plaats in de omgeving van de Stokhasseltlaan.
Het rechercheteam was al enkele dagen op zoek naar een 21-jarige Tilburger. Vrijdagmiddag meldde hij zich omstreeks 16.45 uur aan het politiebureau aan de Ringbaan Zuid. Hij werd door een hulpofficier van Justitie in verzekering gesteld en zal morgen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dinsdag 29 augustus jl. formeerde de politie een Team Grootschalig Onderzoek naar aanleiding van een schietincident met dodelijke afloop, dat maandag 28 augustus rond 21.00 uur heeft plaats gevonden in de omgeving van de Stokhasseltlaan in het gebied Tilburg Noord. Hierbij kwam door vuurwapengeweld een 23 jarige inwoner uit Tilburg om het leven. Twintig rechercheurs werken aan het onderzoek.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok