001  


 

 

De politie onderzoekt de toedracht van drie branden die zondagochtend in een kort tijdsbestek op verschillende locaties in de wijk Loven plaats vonden. In anderhalf uur tijd reed zowel de brandweer als politie uit naar de Kapitein Nemostraat, de Jasmijnstraat en de Ringbaan Oost. Op de eerste en tweede locatie was brand uitgebroken in een schuur achter de woning. Bij de derde locatie stond de garage in brand. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze drie branden en sluit brandstichting niet uit.
Kort na 02.45 uur kwam bij de gemeenschappelijke meldkamer de melding binnen van een brand in de schuur van de Kapitein Nemostraat. De schuur staat los van de woning. Rond 03.50 uur meldde een getuige een uitslaande brand in een schuur aan de Jasmijnstraat. Ook deze schuur staat los van de woning.
Een half uur later opnieuw een melding van een brand in een garage aan de Ringbaan Oost. De garage is gesitueerd achter de woning en staat los van het pand. In de garage stond onder andere een personenauto geparkeerd die volledig uitbrandde. De eigenaar, een 70 jarige Tilburger, deed aangifte van brandstichting.
De politie startte direct na de branden een uitgebreid buuronderzoek. Tot op heden heeft de politie één aangifte opgenomen. Agenten hebben diverse getuigen gehoord en de technische recherche heeft in de garage aan de Ringbaan Oost een sporenonderzoek ingesteld.
De politie is op zoek naar getuigen van deze branden en roept hen op zich te melden via 0900-8844. Ook kunnen getuigen anoniem informatie verstrekken via 0900-7000 Meld Misdaad Anoniem.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok