Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2017 07 03 3307 Sprang Capelle Winterdijk drugs vonstFoto's: Erik Haverhals

Video: Erik haverhals

 

Kilo's drugs gevonden bij boerderij in Sprang Capelle
SPRANG CAPELLE - In een garagebox van een boerderij aan de Winterdijk in Sprang Capelle is een grote hoeveelheid drugs gevonden. Volgens een eerste schatting van de politie gaat het om zeker 20 kilo. Één verdachte kon in de garagebox worden aangehouden. het gaat om een man van 62 jaar uit Waalwijk.
Naast drugs werden ook inpakmiddelen als weegschalen en vulapparaten in beslag genomen. De drugs waren netjes verpakt om vervoerd te worden. De waarde is minstens enkele tienduizenden euro's.

De opslagplaats voor hennep werd maandagmiddag ontdekt toen de gemeente Waalwijk een controle uitvoerde op het terrein. Ze stuitte in een garagebox op diverse kasten en een brandkast. Specialisten van de politie hebben de brandkast opengemaakt en vonden binnenin ook plastic zakken met wiet.

Er zaten ook stickers bij die op de zakjes worden geplakt die klanten in de coffeeshop meekrijgen. Daarop staan namen van de 'smaken' zoals AK/47, Cheese en Amnesia.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok